Search
Close this search box.

Volledige Review: Monday.com (2023)

Alexander Kemperman
Alexander Kemperman

Oprichter SEOVYO & Marketing Specialist

Monday.com is een cloudgebaseerd projectmanagementplatform dat is ontworpen om teams te helpen bij het organiseren, plannen en volgen van hun werk. Het biedt flexibele tools voor taakbeheer, samenwerking, rapportage en automatisering van processen, waardoor teams van elke omvang en in elke branche productiever en efficiënter kunnen werken. Monday.com werd opgericht in 2012 en heeft sindsdien een snelgroeiende klantenkring opgebouwd, van kleine start-ups tot grote bedrijven. In dit blogstuk zullen we Monday.com uitgebreid beoordelen, zodat lezers een weloverwogen beslissing kunnen nemen of deze software geschikt is voor hun behoeften en hun team kan helpen om hun doelen te bereiken.

OnderwerpFutures van Monday.com
FunctionaliteitUitgebreide functionaliteiten voor projectmanagement en samenwerking, met integraties van meer dan 40 apps.
GebruikersinterfaceVisueel aantrekkelijke en aanpasbare gebruikersinterface, met intuïtieve navigatie en gemakkelijke toegang tot alle functies.
PrestatiesSnelle en betrouwbare prestaties met maximale uptime en snelheid.
CompatibiliteitCompatibel met verschillende platforms, apparaten en applicaties, inclusief iOS en Android, en integraties met meer dan 40 apps.
OndersteuningUitstekende ondersteuning via e-mail, live chat en telefoon, en een uitgebreide kennisbank.
Prijs & WaardeBetaalbare prijzen met verschillende pakketten en een gratis proefperiode van 14 dagen, plus kortingen voor non-profitorganisaties.
VergelijkingMonday.com biedt vergelijkbare functies als andere projectmanagementtools, maar onderscheidt zich door de flexibiliteit en aanpasbaarheid.
Beveiliging & PrivacyUitgebreide beveiligingsfuncties, waaronder SSL-codering, 2FA en beheer van toegangsrechten, en strikte privacybeleid.
Toekomstige OntwikkelingenMonday.com blijft innoveren en ontwikkelen, met toekomstige ontwikkelingen zoals uitbreiding van de mobiele app, verbeterde integratie met andere apps en nieuwe functies voor automatisering en samenwerking. Het bedrijf heeft onlangs ook een noteringsaanvraag ingediend bij de SEC.

Functionaliteit

Monday.com is een visueel aantrekkelijke tool voor projectmanagement en samenwerking, met intuïtieve functies en een aanpasbare interface. Het biedt krachtige functies voor taakbeheer, samenwerking en rapportage, evenals integraties met meer dan 40 andere apps. Monday.com is een ideale keuze voor teams van elke omvang, met betaalbare prijzen en uitstekende klantenondersteuning.

Gebruikersinterface

Monday.com heeft een visueel aantrekkelijke interface met een kleurrijk en modern ontwerp. Het platform biedt een intuïtieve navigatie, met duidelijke opties voor het beheren van projecten en taken. De interface is volledig aanpasbaar, waardoor gebruikers de tool kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften en workflow.

Prestaties

Monday.com biedt snelle en betrouwbare prestaties, met een hoge uptime en snelheid. Het platform is ontworpen om snel en efficiënt te werken, met intuïtieve functies en naadloze integraties met andere apps en platforms. Monday.com is gebouwd om snel te werken, zodat teams efficiënt kunnen samenwerken en projecten kunnen voltooien.

Compabiliteit

Monday.com is compatibel met verschillende platforms en apparaten, waaronder webbrowsers, desktop- en mobiele apps voor zowel iOS als Android. Het platform is ook compatibel met een breed scala aan andere apps en platforms, waaronder Google Drive, Dropbox en Trello, waardoor gebruikers naadloos kunnen integreren met hun bestaande tools.

Ondersteuning

Monday.com biedt uitgebreide ondersteuningsopties, waaronder een uitgebreide kennisbank, community forums, live chat en e-mailondersteuning. Het team van Monday.com is zeer responsief en deskundig, en biedt snel en behulpzaam advies aan gebruikers.

Prijs en waarde

Monday.com biedt verschillende abonnementen aan, variërend van basis tot enterprise-niveau. De prijzen zijn redelijk en bieden goede waarde voor de functies en prestaties die worden geleverd. Het platform biedt krachtige functies voor projectmanagement en samenwerking, waardoor teams efficiënter kunnen werken en productiever kunnen zijn.

Het basis abonnement van Monday.com biedt beperkte functionaliteit, maar het is een goede optie voor kleine teams die nog niet klaar zijn om te investeren in betaalde abonnementen. Het standaard en pro abonnement van Monday.com biedt meer functies en functionaliteit en is een goede keuze voor middelgrote teams. Het enterprise-niveau abonnement is gericht op grote bedrijven en biedt uitgebreide beveiligings- en beheeropties.

Tabel van de abonnementen en prijzen:

AbonnementPrijs
Basis$8/maand per gebruiker
Standaard$10/maand per gebruiker
Pro$16/maand per gebruiker
EnterpriseOp aanvraag

Monday.com biedt ook kortingen voor non-profitorganisaties en scholen. Over het algemeen biedt Monday.com uitstekende prijzen en waarde voor de krachtige functies en prestaties die worden geleverd, en is het een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk projectmanagement- en samenwerkingsplatform.

Vergelijking met alternatieven

Monday.com is een krachtige en visueel gerichte projectmanagementtool met een breed scala aan functies en integraties. Er zijn echter ook andere alternatieven beschikbaar, zoals Asana en ClickUp, die vergelijkbare functionaliteit bieden met verschillen in prijs, gebruikersinterface en integraties.

Hieronder volgt een vergelijkingstabel van Monday.com, Asana en ClickUp op basis van enkele belangrijke functies:

FunctiesMonday.comAsanaClickUp
PrijsConcurrerendConcurrerendConcurrerend
GebruikersinterfaceVisueel gerichtGestroomlijndGeavanceerd
IntegratiesRuim aanbodRuim aanbodRuim aanbod
Beveiliging & PrivacySterkSterkSterk

Over het algemeen is Monday.com een uitstekende optie voor iedereen die een visueel gerichte projectmanagementtool zoekt met krachtige functies en integraties. Het biedt ook sterke beveiligings- en privacyfuncties. Er zijn echter ook andere alternatieven beschikbaar die vergelijkbare prijzen en functionaliteit bieden, en het is de moeite waard om deze opties te overwegen voordat je een definitieve keuze maakt.

Beveiliging & privacy

Monday.com biedt uitgebreide beveiligings- en privacyfuncties, waaronder tweefactorauthenticatie, geavanceerde wachtwoordbeveiliging en SSL-encryptie. Het bedrijf is ook gecertificeerd volgens de SOC 2- en ISO 27001-normen.

Toekomstige ontwikkelingen

Monday.com blijft investeren in nieuwe producten en diensten om klanten te voorzien van de beste projectmanagement- en samenwerkingsoplossingen. Het bedrijf heeft ook plannen om zijn wereldwijde aanwezigheid uit te breiden en zijn platform verder te verbeteren met nieuwe functies en integraties.

Misschien Ook Interessant: